top of page

Prof. Dr. Kenan Midilli'yi yitirdik

Güncelleme tarihi: 7 Kas 2022


 

Yayına hazırlayan: Kırmızı Kurdele İstanbul Ekibi

Yayın tarihi: Kasım 4, 2022


 

www.kirmizikurdele.org sayfalarında bu kez üzücü, içimizi yakan bir habere yer veriyoruz; Çok sevdiğimiz, kendisini tanımaktan, kendisinden öğrenmekten çok mutlu olduğumuz bir Hocamızı, Kenan Midilli'yi kaybettik.

Kenan Midilii'yi yitirdik
Kenan Midilii'yi yitirdik I Kırmızı Kurdele İstanbul



Gerçekten çok üzgünüz... Tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kenan Hoca geniş halk kesimleri tarafından, COVID-19 pandemisi sürecindeki Bilim Kurulu Üyeliği ile tanınsa da uzun yıllardır gerek bilim insanı, gerek öğretim üyesi olarak ülkemize çok büyük hizmetler vermiş, yeri doldurulamayacak bir değer.

Üyesi ve Mikrobiyom ve Biyoterapi Çalışma Grubu Başkanı olduğu Klimik Derneği'nin basın açıklaması şöyle;


"TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU



Birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumuz, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Derneğimizin İnsan Mikrobiyom ve Biyoterapi Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Kenan Midilli’nin aramızdan ayrıldığını duyurmanın derin üzüntüsü içindeyiz.



Engin bilgisi, deneyimi ve çalışkanlığıyla Derneğimize vermiş olduğu büyük emek ve katkının yanı sıra COVID-19 pandemisi sürecinde halkımıza yapmış olduğu hizmetler her tür takdirin ötesindedir.



Ailesine, öğrencilerine, çalışma arkadaşlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.



Merhum Kenan Midilli, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü Kırklareli, Lüleburgaz, Ertuğrul Köyü‘nde ikindi namazını takiben toprağa verilecektir.


Anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.

Saygılarımızla.


KLİMİK Derneği Yönetim Kurulu" www.kirmizikurdele.org #hivhakkindahersey

bottom of page