top of page

HIV/AIDS Kongresi 2022'i sizler için yerinde izleyip, paylaşımlar yapacağız.

Güncelleme tarihi: 20 Kas 2022


 

Yayına hazırlayan: Kırmızı Kurdele İstanbul Gönüllüsü Yusuf Yayın tarihi: Kasım 20, 2022

 

Türkiye'nin #hivbilgisi kaynağı ve sağlayıcısı Kırmızı Kurdele İstanbul'dan alışkın olduğunuz kongre/konferans haberciliğine ve yerinden bildirmeye HIV/AIDS 2022 Kongresi ile devam edeceğiz.

HIV/AIDS 2022 Kongresi
HIV/AIDS 2022 Kongresi

Türkiye'deki HIV aktivizmi ve ihtiyaçlar üzerine bir konuşma ve Avrupa Hastalık Kontrol Merkezi (ECDC) ile birlikte yaptığımız bir araştırmanın sunumunu yapacağımız HIV/AIDS 2022 Kongresi'nde bir de stand açarak çalışmalarımızı Türkiye'nin dört bir yanından gelen hekimlere tanıtacağız.

24-27 Kasım arasında dört güne yayılan zengin bir bilimsel programı olan kongrede 25 oturumda, aralarında Kırmızı Kurdele Aktivistlerinin de bulunduğu 60 konuşmacı var.

#hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı Kırmızı Kurdele İstanbul birinci gün ana programda ''TÜRKİYE'DEKİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE HIV AKTİVİSTLERİNİ TANIYALIM, SORALIM ÖĞRENELİM. YAPILANMALARI, İCRAATLERİ, PROJELERİ'' başlıklı oturumda bir sunum yaptıktan sonra,



kongrenin 2. günü Avrupa Hastalık Kontrol Merkezi (ECDC) ile birlikte sürdürdüğümüz, Tedavi Aktivisti Arda Karapınar'ın Prof. Dr. Deniz Gökengin ile birlikte bildiri haline getirdiği "Erkeklerle seks yapan erkeklerde maymunçiçeği aşısının bilinirliği ve kabul edilirliği" başlıklı çalışmanın sözlü sunumunu yapacağız.





Yakın zamanda kaybettiğimiz çok değerli Hocamız Prof. Dr. Kenan Midilli için özel bir anma toplantısı da düzenlenecek olan HIV/AIDS 2022 Kongresi'nin bilimsel programını ve tüm detayları ve bilimsel programı hivaidskongresi2022.org adresinde bulabilir ve yerinden anlık bildirimler için Twitter'da @RedRibbonTR adresini ve #hivaidskongresi2022 etiketini takip edebilirsiniz.

Türkiye’nin önde gelen beş uzmanlık/hekim derneğinin aynı amaçlar etrafında bir araya gelerek oluşturduğu “Türkiye HIV/AIDS Platformu”’nun bu yıl altıncısını düzenlediği HIV/AIDS Kongresi’ni Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK), AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Derneği (AIDS ve CYBH Derneği), Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (EKMUD), HIV/AIDS Korunma ve Eğitim Derneği (HAKED) ve HIV Enfeksiyonu Derneği (HIVEND)’nin ortak çabalarıyla düzenleniyor.

www.kirmizikurdele.org #hivhakkindahersey


bottom of page