top of page

COVID19 pandemisi döneminde tedaviye ve sağlık hizmetlerine erişimin değerlendirilmesi anketi

Güncelleme tarihi: 9 Şub 2022


 

Yayına hazırlayan: Arda Karapınar (Tedavi aktivisti, Topluluk yazarı)

Yayın tarihi: Şubat 08, 2022

 

HIV alanında tedavi ve izlem hizmetleri sunan değerli hekim dostlarımızdan olan Dr. Elif Sargun Altunok'un (Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı) hazırladığı ''COVID19 pandemisi döneminde tedaviye ve sağlık hizmetlerine erişimin değerlendirilmesi anketi''ni ilginize sunuyor ve yaklaşık üç dakika zaman alacak bu ankete katılımınızı rica ediyoruz. Ankete buraya ya da görsele tıklayara erişebilirsiniz.


Dr. Elif Sargun Altunok'un Şubat ayı içerisinde gerçekleşecek bir sunumda paylaşmayı planladığı anket sonuçları, HIV ile yaşayanların COVID19 pandemisi sürecinde yaşadıkları çeşitli zorlukları farklı hekim çevrelerinden ve farklı branşlardan hekimlerle paylaşacağı sonuçlar, HIV ile yaşayanların COVID19 pandemisi sürecinde yaşadıkları çeşitli zorlukların daha fazla insana duyurulması ve kamuoyu oluşması açısından benzeri tüm çalışmalar gibi önemli. Yaklaşık üç dakika zaman alacak olan ve sonuçlarını Türkiye'nin en çok başvurulan #hivbilgisi sayfaları olan www.kirmizikurdele.org adresinde de paylaşmayı umduğumuz bu ankete katılımınızı rica ediyoruz. Ankete buraya ya da görsele tıklayara erişebilirsiniz.

Güvenilir #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı Kırmızı Kurdele İstanbul'un COVID19 pandemisi döneminde yaptığı bazı yayınları burada ve aşağıdaki görsellerde bulabilirsiniz. (Etik duyuru: Kırmızı Kurdele İstanbul bu anketin tasarlayıcısı, yürütücüsü ya da gözlemcisi değildir. Anketin içeriği Kırmızı Kurdele İstanbul'un görüşlerini yansıtmaz ve bağlamaz. Çalışmaya ve kişisel bilgilerinizin gizliliğine ilişkin tüm yasal ve etik sorumluluk, çalışmanın yürütücüsüne aittir.) www.kirmizikurdele.org #hivhakkindahersey





bottom of page