top of page

Sadece bir gün yetmez ki!


Kurulduğumuz günden beri; 'Ahlaki bir konu olarak sıkışan HIV olgusunu, toplumsal hayatın tüm alanlarında konuşulur hale getirmek ve negatif algıyı değiştirmek istiyoruz' diyoruz.


İşin doğrusu, sadece bir buçuk yılda kat ettiğimiz yolun az buz bir yol olduğu da söylenemez.

İlk günden beri kesintisiz sürdürdüğümüz doğru, güncel ve bilimsel temelli #hivbilgisi yayınlarının ve Türkiye'nin en donanımlı #onlinehivdanismanligi'nin ulaştığı kitle binlerle ölçülecek durumda.

Yine ilk günden beri 'Türkiye HIV komunitesini Uluslararası HIV gündeminin önemli bir parçası yapmak' amacı doğrultusunda, bu alanda çalışan tüm STK'lar ve kamunun yaptığı işlerin iyi örneklerini sayısız konferans, toplantı, çalıştay vb. ortamlarda aktararak, Uluslararası görünürlük ve temsil konusunda önemli katkılar sağladık.

Ve sıra, geçtiğimiz yıl Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek uyguladığımız #redribbonparty'den sonra başka bir yeniliğe geldi.

HIV'i sadece bir gün konuşulan bir mesele olmaktan çıkarıp, toplumsal hayatın tüm alanlarında konuşulur hale getirmek ve negatif algıyı değiştirmek hedefimizin bir başka aracı olarak;

Kırmızı Kurdele Haftası!

1 Aralık gününden başlayarak, 7 Aralık gününe kadar süren hafta boyunca sunumlar, sosyal medya etkinlikleri, çok değerli hekimlerimizin desteği ve şahsi katılımlarıyla, herkesi çok şaşırtacak ve 'Dünya'da bir benzeri hiç yapılmamış' bir etkinlik ve elbette artık gelenekselleşen, merakla beklediğiniz #redribbonparty!

Çünkü 'sadece bir gün yetmez ki!'

Kırmızı Kurdele Haftası ile ilgili tüm detaylar için Türkiye'nin en saygın HIV aktivizmi kuruluşu #kirmizikurdeleistanbul'u takipte kalın! Tüm sosyal medya hesaplarımız için; Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin

bottom of page