top of page

Klinik Plus Dergisi, Dünya AIDS Günü Özel Sayısı yayında

Güncelleme tarihi: 4 Ara 2022


HIV Enfeksiyonu Derneği'nin "HIV enfeksiyonuna aktüel yaklaşım" sloganıyla hekimlere ve sağlık profesyonellerine yönelik olarak, bilimsel, sanatsal ve güncel içeriklerle ''hem sağlığın tüm alanlarından uzmanlara HIV enfeksiyonuna yönelik güncel ve aktüel bilgileri ulaştırmak, hem de HIV’in üzerindeki negatif ve belirli bir toplum grubuna aitlik algısını yıkarak, HIV’i normalleştirmek'' hedefiyle hazırladığı ve Klinik Plus Dergisi'nin Dünya AIDS Günü Özel Sayısı yayında.

Güvenilir #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı #kirmizikurdeleistanbul ilk sayıda olduğu gibi 3. Sayıya da #hivbilgisi içerikleri ile katkı sunuyor.

Detaylar yazıda...

www.kirmizikurdele.org #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı #hivhakkindahersey


 

Yayına hazırlayan: Kağan Çavuşoğlu, Aktivist Yayın tarihi: Aralık 1, 2022



(Türkiye’nin #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı www.kirmizikurdele.org ve @redribbontr sosyal medya hesaplarındaki #hivbilgisi içerikleri ve tüm içerikler KAYNAK GÖSTERMEK ŞARTIYLA herkesin paylaşımına açıktır. Alıntılarınızda www.kirmizikurdele.org'yi kaynak göstermenizi ve @redribbontr'yi etiketlemenizi rica ediyoruz. Bunlar dışında özel olarak izin sormanıza gerek yoktur.


 

Editörlüğünü HIV Enfeksiyonu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fehmi Tabak'ın yaptığı 3. sayıda;

*Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Alper Gündüz BUGÜN 1 ARALIK DÜNYA AIDS GÜNÜ

*Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Dilek Yıldız Sevgi HIV İLE MÜCADELENİN TANIMLAYICI KOMPONENTİ: ANONiM TEST


*Gönüllümüz, Tedavi Aktivisti, Küresel U=U Kampanyası Kurul Üyesi Arda Karapınar AKTİVİZMDEN DOĞAN BİLİM: ‘HIV BİLİMİ’


*Koç Üniversitesi, Sosyoloji A. B. Dalı Sosyoloji Doktora Öğrencisi, Beste İrem Köse YEREL HIV AKTİVİZMİNİN TARİHÇESİ

*Consulix Network İçerik Editörü, Hak Savunucusu ve Aktivist Bükey İkiz Uysal HAK MÜCADELESİNİN CESUR ÖRNEĞİ: TÜRKIYE HIV TOPLULUĞU



başlıklı yazılarıyla yer aldı.


HIVEND: BIR GRUP AKT(H)IVIST HEKIMIN HIKÂYESİ ve AIDS ve CYBH DERNEĞİ: İZMİR’İN AKTİVİST HEKİMLERİ başlıklarında yazılmış detaylı yazılarla ülkemizin önemli hekim derneklerinin de yer bulduğu Klinik Plus 3. sayıda Kırmızı Kurdele İstanbul tarafından kaleme alınan ve Pozitif Yaşam Derneği ile HIVEND Derneği'nin imzalarıyla paylaşılan "HIV'e karşı eşitlik" başlıklı 1 Aralık Dünya AIDS Günü Ortak Bildirisi'de yer aldı.


1 Aralık Dünya AIDS Günü Bildirisi
1 Aralık Dünya AIDS Günü Bildirisi I HIV'e karşı eşitlik

Güvenilir #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı #kirmizikurdeleistanbul olarak, Türkiye'de bir ilk olan ve alandaki önemli bir eksikliği dolduran Klinik Plus dergisine #hivbilgisi içeriği sağlamaya devam edeceğiz.

Klinik Plus Dergisinin 3. Sayısını ve tüm sayılarını buraya ya da aşağıdaki ilgili görsellere tıklayarak okuyabilirsiniz.

www.kirmizikurdele.org #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı






bottom of page