top of page

Ücretsiz ve kimlik bilgisi vermeden HPV ve anal kanser taraması.

Güncelleme tarihi: 29 Mar

(Mart 2024 tarihli güncelleme notu; İlgili çalışma sona erdiği için bu çalışma ile ilgili olarak bize ya da hekime mesaj yollamamanızı rica ediyoruz.) İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Dr. Kübra Karanalbant, bir bilimsel çalışma kapsamında ücretsiz ve kimlik bilgisi vermeden HPV ve anal kanser taraması olanağı sağlıyor.

Detaylar aşağıda. www.kirmizikurdele.org #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı #hivhakkindahersey

 

Yayına hazırlayan: Kırmızı Kurdele İstanbul Gönüllüsü S.

Yayın tarihi: Temmuz 4, 2023

 


İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Bölümünden Dr. Kübra Karanalbant, ücretsiz ve kimlik bilgisi vermeden HPV ve anal kanser taraması olanağı sağlıyor.

HIV tanısı almış eşcinsel ve biseksüel erkeklerin önceliklendirildiği çalışma kapsamında doktor ile yapılacak görüşme ortalama 10 dakika sürecek.

Görüşme kapsamında HPV riskini ve bilgi düzeyini ölçen sorular sorulacak, acısız ve ağrısız biçimde sürüntü örneği alınacak, HPV ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak.

Tamamen ücretsiz ve anonim olarak sunulan bu olanaktan yararlanmak için randevu almak gerekmiyor.

Daha fazla bilgi için Dr. Kübra Karanalbant'a ulaşabilirsiniz. (Mart 2024 tarihli güncelleme notu; İlgili çalışma sona erdiği için bu çalışma ile ilgili olarak mesaj yollamamanızı rica ediyoruz.) (Etik not: Kırmızı Kurdele İstanbul bu çalışmanın tasarlayıcısı, yürütücüsü ya da gözlemcisi değildir. Araştırma içeriği ve araştırma kapsamında yapılacak yayınlar Kırmızı Kurdele İstanbul'un görüşlerini yansıtmaz. Çalışmaya ve kişisel bilgilerinizin gizliliğine ilişkin tüm yasal ve etik sorumluluk, çalışmanın yürütücüsüne aittir.)



www.kirmizikurdele.org

#hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı #hivhakkindahersey


bottom of page