top of page

HIV ile yaşayan bireylerde aşı önerilme durumunun değerlendirilmesi anketi


 

Yayına hazırlayan: Kırmızı Kurdele İstanbul Gönüllüsü S.

Yayın tarihi: Ekim 09, 2023

 

HIV alanında tedavi ve izlem hizmetleri sunan değerli hekim dostlarımızdan olan Prof. Dr. Meltem Taşbakan'ın (İzmir, Ege Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı) hazırladığı ''HIV ile yaşayan bireylerde aşı önerilme durumunun değerlendirilmesi anketi''ni ilginize sunuyor ve yaklaşık bir dakika zaman alacak bu ankete katılımınızı rica ediyoruz. Ankette sizden herhangi bir kimlik bilgisi istenmiyor ve sadece size bügune kadar önerilen aşılar hakkında sorular soruluyor.

Ankete buraya ya da görsele tıklayarak erişebilirsiniz.


Anket sonuçları, HIV ile yaşayanlara farklı hastalıklara ilişkin uygulanması gereken aşıların takipleri süreçlerindeki eksikliklerin tespit edilerek daha fazla insana duyurulması ve kamuoyu oluşması açısından benzeri tüm çalışmalar gibi önemli.

Yaklaşık bir dakika zamanınızı alacak olan ve sonuçlarını Türkiye'nin en çok başvurulan #hivbilgisi sayfaları olan www.kirmizikurdele.org adresinde de paylaşmayı umduğumuz bu ankete katılımınızı rica ediyoruz. Ankete buraya ya da görsele tıklayarak erişebilirsiniz.

(Etik duyuru: Kırmızı Kurdele İstanbul bu anketin tasarlayıcısı, yürütücüsü ya da gözlemcisi değildir. Anketin içeriği Kırmızı Kurdele İstanbul'un görüşlerini yansıtmaz ve bağlamaz. Çalışmaya ve kişisel bilgilerinizin gizliliğine ilişkin tüm yasal ve etik sorumluluk, çalışmanın yürütücüsüne aittir.)

www.kirmizikurdele.org





bottom of page