top of page

Söz veriyoruz, harika bir yıl olacak! - We promise that it will be an excellent year!

Güncelleme tarihi: 31 Ara 2020


 

-Please find RRI's 2021 message's english version below-

 

Söz veriyoruz, harika bir yıl olacak!


Hayatın her aşamasının, her dönemin, her yılın kendine özgü zorlukları var ve bu zorluklarla mücadele ederken bazen mutlu bazen mutsuz, bazen enerjik, bazen bıkkın olabiliyoruz. Bu zorluklarla büyüyor, öğreniyor, gelişiyoruz...

Kırmızı Kurdele İstanbul I HIV hakkında her şey
Kırmızı Kurdele İstanbul I HIV hakkında her şey


Fakat hiç kuşku yok ki 2020’nin her zaman ayrı bir yeri olacak. Pek çoğumuz için en çok zorlandığımız, üzüldüğümüz, sıkıldığımız bir yıl oldu çünkü. Biriktirdiği anılar yoğun ve yorucu!


Türkiye’nin #hivbilgisi kaynağı Kırmızı Kurdele İstanbul için de yorucu fakat bir o kadar da öğretici bir yıl oldu 2020. Her türlü meydan okuyucu koşulu kendini geliştirmek ve daha yaratıcı projeler üretmek için fırsat sayan üretken bir ekip olarak 2020’yi bizi en çok büyüten ve vizyon kazandıran yıl olarak bitiriyoruz.


Başta destekçilerimiz olmak üzere, gönüllülerimiz, hekim dostlarımız, danışanlarımız, takipçilerimiz dahil herkese ve 2020’yi bizi büyüttükleri, bize öğrettikleri için kalpten teşekkür ederiz.


2021 yılında da Türkiye’nin HIV sorununa kalıcı bir çözüm üretmek vizyonuyla Türkiye’de ilk projeleri hayata geçirerek, Türkiye’nin *saygın ve örnek STK’larından biri olmak için çalışmaya devam edeceğiz.


Söz veriyoruz; projelerle, yaratıcı fikirlerle ve bizden size yansıyan pozitif enerjilerle dopdolu güzel bir yıl olacak.


Kırmızı Kurdele İstanbul Ekibi



*Kırmızı Kurdele İstanbul 2019 yılında Avrupa Parlamentosu’nda düzenlenen bir etkinlikte, Türkiye’nin en etkin ve örnek 11 STK’sından biri seçilmiştir.
















 

We promise that it will be an excellent year!


Every stage of life, every era, every year has its own challenges. And while we deal with those challenges, sometimes we are happy, sometimes unhappy, sometimes energetic, and sometimes upset! But we grow up, learn, and develop ourselves with those challenges.


But no doubt that the year 2020 will have a special place in our minds. Because it has been a very difficult year for many of us. And the memories it has are intense and exhausting...


For Turkey’s leading HIV information source Red Ribbon Istanbul, 2020 has been an exhausting but also a transformative year. As a productive team that counts every challenging situation as an opportunity to develop itself and produce more creative projects, now we are ending 2020 as a year that grew us and contributed to our vision the most.


We would like to thank from the heart to those donors in the first place, and also to those volunteers, physicians, counselees, followers, and the year 2020 for making us grow and for those things they taught us.


We will surely be working hard to be one of Turkey’s most *prestigious and model NGOs also in the year 2021 with the vision of producing a permanent solution for the HIV issue in Turkey.


We promise that it will be an excellent year fulfilled with new projects, creative ideas, and positive energy reflecting you from us.


Red Ribbon Istanbul Team


*Red Ribbon Istanbul was posted as one of Turkey’s’ most effective and model 11 NGOs by the European Parliament in 2019.



bottom of page