top of page

İzmir'de HIV ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma polikliniği açıldı.

Güncelleme tarihi: 24 Oca 2023


İzmir'de, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı'nda, HIV'den korunma ve Temas Öncesi Profilaksi Polikliniği açıldı.

Detaylar aşağıda.

www.kirmizikurdele.org #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı




 

Yayına hazırlayan: Can, Kırmızı Kurdele İstanbul Gönüllüsü

Yayın tarihi: Ekim 11, 2022

(Türkiye’nin #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı www.kirmizikurdele.org ve @redribbontr sosyal medya hesaplarındaki #hivbilgisi içerikleri ve tüm içerikler KAYNAK GÖSTERMEK ŞARTIYLA herkesin paylaşımına açıktır. Paylaşımlarınızda web-sitemizi kaynak göstermenizi/mention/etiket vb. yapmanızı rica ederiz. Bunlar dışında özel olarak izin sormanıza gerek yoktur.


 

Ülkemizde henüz geri ödeme sisteminde olmasa da, yavaş yavaş çeşitli olumlu gelişmeler görülen Temas Öncesi Profilaksi (TÖP-PrEP) konusunda bir adım da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden geldi ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde HIV ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma polikliniği açıldı.



Haftada bir gün, Çarşamba günleri hizmet verecek olan Poliklinik hakkında bilgi için 0 (232) 390 44 42 ve 0(232) 390 44 03'ü arayabilir, randevu için hastanem.ege.edu.tr'yi ziyaret edebilirsiniz ya da yukarıdaki görsele tıklayabilirsiniz.



bottom of page